Количка
0 продукта
 
Марки
 
Мисли

КИСЛОРОД


http://diadra.eu/index.php?route=product/product&product_id=602


ИСТОРИИ ЗА ЗДРАВЕ

http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/istorii-za-zdrave-kak-deteto-da-ne-boleduva.html

Личната история за здраве: как детето да не боледува от първо лице и единствено число, на член от нашият екип!АХАТЪТ- камъкът Защитник!

http://diadra.eu/intersting?product_id=378


повече

 
Сертификати
 

Руните, като смисъл

 Руните, като смисъл
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 0.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: Статии
Марка: Десислава Балевска
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

РУНИТЕ са древни писмени знаци,  които се използвали скандинавските и германски племена. Думата означава “ мистерия “ или “ тайна “.

Руиническите знаци имат фонетична и идеологическа аналогия, т.е. всеки знак изразява определен звук, но и определена идея. Основно руните са били използване от Друидите / келтските жреци /.

Според скандинавската митология богът на войната Один е измислил и направил руните. Той ги е дал на хората, като подарък с помощта на който да могат да предричат бъдещето.

Но, истината е че това е дар от Антлантите, както пирамидите в Египет, древните знания по Астрология, рейки системата и много други. Въпроса е ние да се научим да ги използваме правилно и съобразно нашите най-висши цели.

Древната руиническа азбука се нарича ФУТАРК. Името и е формирано от началните букви на първите шест основни руни.. Общо руните се състоят от 24 знака: ФЕХУ, УРУЗ, ТУРСАЗ, АНСУЗ, РАИДО, КЕНАЗ, ГЕБО, ВУНЬО, ХАГАЛАЗ, НАУДИЗ, ИСА, ЙЕРА, ЕЙВАЗ, ПЕРТРО, АЛГИЗ, СОВИЛО, ТИВАЗ, БЕРКАНО, ЕВАЗ, МАННАЗ, ЛАГУЗ, ИНГУЗ, ДАГАЗ, ОТАЛА и ПРАЗНА РУНА.

В правилното интерпретиране на мистериозните руни ще открием силни съюзници към които можем да се обърнем за съвет когато е необходимо. А, доверието в тях ще ни позволи да достигнем по-дълбоко познание за себе си. Техните съвети не трябва обаче да разбираме като диктовка на съдбата, а като напътствие за поведение. Руните ни помагат да разберем по-добре реалността  и могат да ни насочат към определени действия или вземане на подходящи решения, като превъзмогваме несигурността и скритите си страхове.

Можем да помолим руните за съвет по всяка тема, която ни тревожи. Няма подходящи или не подходящи теми, руните ще ни напътстват във всичко, което трябва да разберем, за да можем да постъпим правилно.

Интуицията, а не логиката е ключът към това, което ни казват те. 16 от руните имат по два аспекта. Празната руна е началото и краят, а останалите 9 се разчита винаги по един и същи начин.

Значението на руните би било непълно ако не отчетем съответствията им с природата. Те са много тясно свързани със нея и това произтича от факта че руните възникват като изображения на основни природни стихии и сили.

Друидите откриват съответствия с на руиническите символи  с дърветата, цветята, растенията, животните и камъните. Това обаче не бива да ни учудва. Благодарение на интуицията си тези древни гадатели са открили още на  времето, че всичко в природните, космически и духовни явления е взаимосвързано. И нещо повече връзките произтичат от дълбоки съответствия между същност и смисъл, поради което способността те да бъдат тълкувани е жизненоважна, за да опознаем себе си и света, в който живеем.

Руните говорят за душевното богатство, произтичащи от щедростта ни. И свързано с безкрайното желание да се споделят материалните блага.

Всяко допитване до руните за отсъстващо лице трябва да бъде одобрено от тях.

Руните ни подтикват към размисъл, те не променят събитията и фактите, това може да го направим само ние, като бъдем самите себе си и позволяваме да се проявят безпристрастните Вселенски закони!

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

 Руните, като смисъл
Натиснете върху снимката за по-голям размер
 Руните, като смисъл
Натиснете върху снимката за по-голям размер
 Руните, като смисъл
Натиснете върху снимката за по-голям размер
 Руните, като смисъл
Натиснете върху снимката за по-голям размер
 Руните, като смисъл
Натиснете върху снимката за по-голям размер