Количка
0 продукта
 
Марки
 
Мисли

КИСЛОРОД


http://diadra.eu/index.php?route=product/product&product_id=602


ИСТОРИИ ЗА ЗДРАВЕ

http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/istorii-za-zdrave-kak-deteto-da-ne-boleduva.html

Личната история за здраве: как детето да не боледува от първо лице и единствено число, на член от нашият екип!АХАТЪТ- камъкът Защитник!

http://diadra.eu/intersting?product_id=378


повече

 
Сертификати
 

РУИНИЧЕСКА КОСМОГОНИЯ

РУИНИЧЕСКА КОСМОГОНИЯ
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 0.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: Статии
Марка: Десислава Балевска
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

По идея на КЕНЕТ МЕДОУЗ

Мъдрецът ” е този, който познава екстаза или този, който е превъзмогнал тялото и ума и е минал през дълбоко духовно преживяване.
Тайната информация ” е знание, което може да се получи само чрез процес на посвещение т.е. чрез директен, личен контакт с това, което искаме да знаем. С други думи то е изпитано знание. Знание, което може да се получи само  в резултат на самото действие, от неговото изпълнение. Целия процес на посвещение води търсещия до преживявания, които само по себе си съдържат различни етапи на личностно развитие и различни нива на осъзнато усещане.
Тайната ” е съобщение, което е скрито, с изключение за онези, които са подготвени да го получат.

В крайна сметка личността достига до осъзнаването на факта, че духовното търсене на Истината никога не може да се изръши в света „ там отвън „ или в небесата „ там горе „. Търсенето е достъпно само „ от вътре „.

Това е така, защото сме били научени да се отнасяме към Знанието като към истина, докато то е само информация. Физическата, умствената и духовната същтност не са откъснати и разделени, а различни страни на една всеобхватна и съставна цялост.

Според съвремената физика, основната същност на материята  е на субатомно равнище, отвъд атомите и молекулите, където материята и енергията са взаимозаменяеми. Тази основна единица на материята и енергията се нарича Квант / квантова физика /- невидим знак на трептене, който предхожда както импулсите на енергията, така и частиците на материята. Именно на това финно ниво съществува най-могъщия потенциал на енергията и  именно от там се раждат Руните.


Всеки руинически знак е образец на носител  на енергиен потенциал, който предхожда веществото. Той е хранилище  на осоновната съставна част или дейност на природата и се намира вътре в самите нас, която осовободена и активирана, поражда движение. А, Руните сами по себе си са сили, които дават мощ на действие.


Природата сама по себе си не е предмет - Природата е процес……. Тя се изявява, от невидимата във видимата / физическата / форма и става възможна като изразяване на  „ духовна субстанция ”, така че самият Дух може да бъде усъвършенстван и развиван. / Думите, които пиша, са съставени от букви, които заедно изразяват моите мисли във физическа форма/.


Подобно на това - Руните са съставни части от Космическият език, който може да ни предаде вътрешното знание за физическата Вселена и за нас самите.


Всеки руинически знак има своя неповторима идентичност и неговия образ се нарича „stave „ / пръчка, тояга, подпора, дъга на бъчва /......или някакъв вид прът/върлина, която подпира или поддържа някаква форма или структура. Руиническият шаман е бил обучаван на езика на руните и се считало че борави със сили, които действително подкрепят или поддържат Вселената. В стари времена Руните са се изпявали, или по-скоро се озвучавали , като по този начин да се активира заложената в тях сила. Така , че по-пълното определение на Руните би следвало да е „ Прошепнато тайно тайнство „. Шепотът на Космическия език е и приливат и отливат на спокойното море по песъчливия бряг в топъл слънчев ден.


Космосът е цялостта на Съществуването. Той е по-голям от Вселената, за която говори науката, защото освен това, което е проявено - той саъдържа и времето, и пространството, и това което няма форма, и това което не е проявено. Непроявеното няма размери и място. То е едновременно тук и там, навсякъде и никъде. Непроявеното нито се изчерпва, нито се разширява от акта на Сътворението, защото Сътворението се извежда от непроявеното и едновременно го съдържа и се садържа в него.


Космоса е отделен от Хаоса, в който превес имат случайните сили. Космоса съществува чрез законите, които управляват неговото собствено съществуване, както и на формите на живот вътре в него. Тези закони крепят неговото съществуване, точно както периметърът определя съществуването на кръга.


Древните руинически знаци не са трептели и не са резонирали. Руиническите мъдреци са прошепвали звуците. Истинските звуци на Руните са били известни на малцина, но сега това познание е умряло безвъзвратно. Тези звуци или шепоти, били акустични съчетания, които действали на всички нива на Съществуването и могли да се възпроизвеждат от човешкия глас само след специално обучение. Руната се възпримала и като тон - подпис или звук - знак на процеса на природните сили и като качество на душата, защото същите тези универсални процеси действат и вътре в нас на духовно ниво.

Руните са процес, чрез който могат да се пренасят основни потенциални сили на Природата.
Руиническата пръчка е енрегиен модел, който е присъщ еднжовременно на природата и на нас хората. Всяка пръчка носи потенциално качество или жизненост, която веднъж освободено, действа разумно за промяна на материалният свят.


Руиническата пръчка, може да се възприема, като подпис на потенциалната сила, която съдържа.


В действителност Руните са били създадени с любов и са дадени като дар на човечеството за постигане на хармония и баланс!

http://diadra.eu/index.php?route=product/product&product_id=433
 

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.